Latest

accidental lake (आकस्मिक झील)

बंगाली में ( in Bengali ): 

आकस्मिक ह्रद (akasmika hrad)

हिन्दी में ( in Hindi ): 

आकस्मिक झील (akasmika jhil)

गुजराती में ( in Gujarati ): 

आकस्मिक सरोवर (akasmika sarovara)

मलयालम में ( in Malayalam ): 

यदृच्छ तटाकम ( yadracha tatakam )

कन्नड़ में ( in Kannada ): 

अल्पकालीन केरे ( alpakalin kere)

मराठी में ( in Marathi ): 

आकस्मिक तळे ( akasmik tale)

तमिल में ( in Tamil ): 

निलच्चरिवु एरि ( nilaccaravu eri)

तेलगू में ( in Telugu): 

प्रमाद सरस्सु / अकस्मात्तुगा एर्पडिन सरस्सु ( pramada sarassu/ akashmattuga erpadina sarassu )

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
यह सवाल इस परीक्षण के लिए है कि क्या आप एक इंसान हैं या मशीनी स्वचालित स्पैम प्रस्तुतियाँ डालने वाली चीज
इस सरल गणितीय समस्या का समाधान करें. जैसे- उदाहरण 1+ 3= 4 और अपना पोस्ट करें
9 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.