Latest

Arid Zone

बंगाली में ( in Bengali ): 
शुष्क अंचल (suska ancal)

हिन्दी में ( in Hindi ): 
शुष्क प्रदेश (suska pradesa)

गुजराती में ( in Gujarati ): 
शुष्क क्षेत्र निर्जल क्षेत्र (suska ksetra nirjala ksetra)

मलयालम में ( in Malayalam ): 
ऊषर मेखला (usara mekhala)

कन्नड़ में ( in Kannada ): 
शुष्क प्रदेश (suska pradesa)

मराठी में ( in Marathi ): 
शुष्क प्रदेश (suska pradesa)

तमिल में ( in Tamil ): 
वरंड मंडलम् (varanda mandalam)

तेलगू में ( in Telugu): 
मंडलमु पोडि (mandalamu podi)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
यह सवाल इस परीक्षण के लिए है कि क्या आप एक इंसान हैं या मशीनी स्वचालित स्पैम प्रस्तुतियाँ डालने वाली चीज
इस सरल गणितीय समस्या का समाधान करें. जैसे- उदाहरण 1+ 3= 4 और अपना पोस्ट करें
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.