Latest

Brine

बंगाली में ( in Bengali ): 
तीव्र नोना जल (tivra nona jala)

हिन्दी में ( in Hindi ): 
लवण जल (lavana jala)

गुजराती में ( in Gujarati ): 
लवण जल (lavana jala)

मलयालम में ( in Malayalam ): 
उप्पु वेळ्ळम् (uppu vellam)

कन्नड़ में ( in Kannada ): 
अधिक उप्पु नीरू (adhika uppu niru)

मराठी में ( in Marathi ): 
खारे द्रावण (khare dravan)

तमिल में ( in Tamil ): 
उप्पु करैसल् नीर् (uppu karaisal nir)

तेलगू में ( in Telugu): 
ब्रेन (द्रावणमु) [brine (dravanamu)]

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
यह सवाल इस परीक्षण के लिए है कि क्या आप एक इंसान हैं या मशीनी स्वचालित स्पैम प्रस्तुतियाँ डालने वाली चीज
इस सरल गणितीय समस्या का समाधान करें. जैसे- उदाहरण 1+ 3= 4 और अपना पोस्ट करें
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.