Latest

Carrying Capacity

बंगाली में ( in Bengali ): 
वहन क्षमता (vahana ksamata)

हिन्दी में ( in Hindi ): 
वहन क्षमता (vahana ksamata)

गुजराती में ( in Gujarati ): 
वहन क्षमता (vahan ksamata)

मलयालम में ( in Malayalam ): 
वाहक क्षमता (vahaka ksamata)

कन्नड़ में ( in Kannada ): 
ओय्युव सामर्थ्य (oyyuva samarthya)

मराठी में ( in Marathi ): 
वहन क्षमता (vahana ksamata)

तमिल में ( in Tamil ): 
कोण्डुसेल्लुम् तिरन् (kondusellum tiran)

तेलगू में ( in Telugu): 
वाहन क्षमता/मोसे शक्ति (vahana kshamata/mose shakti)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
यह सवाल इस परीक्षण के लिए है कि क्या आप एक इंसान हैं या मशीनी स्वचालित स्पैम प्रस्तुतियाँ डालने वाली चीज
इस सरल गणितीय समस्या का समाधान करें. जैसे- उदाहरण 1+ 3= 4 और अपना पोस्ट करें
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.